Facebook
3 ОУ Гоце Делчев
Трето основно училище в град Петрич

Прием в 1 клас

 

Разпределение на учениците за първи клас през 2021/2022 учебна година по паралелки -тук

1а клас - Светозар Ангов

1б клас - Невяна Узунова

1в клас- Татяна Добрева

 

Организация на дейностите по прием в първи клас - тук

Уважаеми родители,

Скъпи първокласници,

 

Предстои ви да направите един важен избор – избор за образованието на вашето дете, избор за цял живот. Защото през живота си човек губи много неща, от най-дребните, като стотинки, ключове… До най-големите – кола, къща… До най-важните – приятели, близки…

Единственото, което човек не може да загуби, което не може да му бъде отнето, това е ОБРАЗОВАНИЕТО! Образованието е най-големия подарък, който родителите могат да направят на своето дете.

 

За нас е чест ако вашият избор сме ние, нашето училище, нашите учители, нашите ученици. Освен добрата материална база в училището ни работи екип от опитни учители, преподаващ с много любов.

Станете част от нас! С Вас ще станем още по-добри!

 

 За да направят децата ви първата крачка по дългия път на образованието и да пътуват в света на знанието за следващите четири години ръка им подават учителите:

 

г-жа Татяна Добрева , г-жа Невяна Узунова  и г-н Светозар Ангов

 

Учителите, които ще подпомагат пътуването на желаещите за целодневна организация ще бъдат определени след окончателното записване и подаване на заявления за целодневна организация!

 

Заповядайте в училище, за да разгледате базата, да поговорите с учителите и да се запознаете с графика за записване и учебния план. Доведете и своето дете, то също трябва да участва в избора на училище!

 

 

 Може да изтеглите Заявление за записване от ТУК.

 

 Заявленията се приемат след 29.05.2021 г.

 

 Може да се запознаете със Система за прием на ученици в първи клас в общинските училища на територията на град Петрич от ТУК

 

 График на дейностите свързан с приема на деца в първи клас за учебната

 

Заповед за утвърждаване на план прием за учебната 2021-2022 година - ТУК