Facebook
3 ОУ Гоце Делчев
Трето основно училище в град Петрич

Прием в 1 клас

 

 

Класирани деца за 1 клас за учебната 2024-2025 година - ТУК

Организация на дейностите по прием в първи клас - ТУК

Заповед за утвърждаване на план прием за учебната 2024-2025 учебна година - ТУК

Уважаеми родители,

Скъпи първокласници,

 

Предстои ви да направите един важен избор – избор за образованието на вашето дете, избор за цял живот. Защото през живота си човек губи много неща, от най-дребните, като стотинки, ключове… До най-големите – кола, къща… До най-важните – приятели, близки…

Единственото, което човек не може да загуби, което не може да му бъде отнето, това е ОБРАЗОВАНИЕТО! Образованието е най-големия подарък, който родителите могат да направят на своето дете.

 

За нас е чест ако вашият избор сме ние, нашето училище, нашите учители, нашите ученици. Освен добрата материална база в училището ни работи екип от опитни учители, преподаващ с много любов.

Станете част от нас! С Вас ще станем още по-добри!

 

 За да направят децата ви първата крачка по дългия път на образованието и да пътуват в света на знанието за следващите четири години ръка им подават учителите:

 

г-жа Снежана Кунгалова , г-жа Звезделина Срадкова и г-жа Христина Каракашева

 

Учителите, които ще подпомагат пътуването на желаещите за целодневна организация ще бъдат определени след окончателното записване и подаване на заявления за целодневна организация!

 

Заповядайте в училище, за да разгледате базата, да поговорите с учителите и да се запознаете с графика за записване и учебния план. Доведете и своето дете, то също трябва да участва в избора на училище!

 

 

 

 Може да се запознаете със Система за прием на ученици в първи клас в общинските училища на територията на град Петрич от ТУК